Cég neve: SENTINEL-TEAM BT.
Címe: 4400 Nyíregyháza, Váci M. u. 41.
Vezető: Támba Miklós
Elérhetőség

(telefon, telefax, e-mail, WEB)

Tel/Fax: 42/462-119

sentinel-team@rutinsoft.hu

Cég rövid története: Társaságunk 2000-ben alakult, azóta folytatunk vagyonvédelmi tevékenységet, vállaljuk riasztós- és videós távfelügyeleti rendszerek kiépítését, karbantartását, amelyet 24 órás figyelőszolgálattal biztosítunk, továbbá vállalunk takarítást, tisztítást, felnőtt- és egyéb oktatást, valamint máshová nem sorolt egyéb gazdasági tevékenységet segítő szolgáltatást,
ezen belül pl.: rendezvényszervezést

Termékek, tevékenységek:

Objektumvédelem

Vagyonőreink bármely objektum (ingatlan, létesítmények stb.) teljes körű vagyonvédelmi feladatait képesek ellátni. Feladataikat az objektum jellegének megfelelő formaruhában, fényképes azonosító igazolvánnyal látják el, igény szerint kiképzett kutyákkal. Az őrök a Megbízó és a Megbízott által közösen kidolgozott őrutasítás alapján végzik feladatukat. A vagyonőrök ellátják a személy- és portaszolgálatot, mely magában foglalja a ki- és beléptetést, a beléptető- és informatikai rendszerek kezelését, áruforgalmi ellenőrzést, valamint járőrszolgálatot.

Személyvédelem

A személyvédelmet cégünk öt fokozatban tudja biztosítani a veszély fokától függően egy vagy több személy- és vagyonőrrel fegyverrel vagy anélkül.

Magánnyomozás

Vállalunk személyekről, cégekről adatgyűjtést, jogos követelések esetén peren kívüli egyezség előkészítését törvényes keretek között. Mindezt olyan esetekben, melyek nem irányulnak politikai pártok, külföldi államok, nemzetközi szervezetek, illetve ezek képviselete ellen és nem vonatkoznak hivatalos személyek hivatali tevékenységére.

Rendezvénybiztosítás

Cégünk bármilyen rendezvény magas szintű biztosítását vállalja, legyen az kulturális, sport, szórakozás stb. A múlt évben és idén is számtalan rendezvény vagyonvédelmi feladatait láttuk el az alkalomnak és a Megbízó igényének megfelelő létszámmal, formaruhában.

Távfelügyeleti- és tűzvédelmi rendszer kiépítése és karbantartása

A távfelügyeleti rendszer lehetővé teszi a megvédeni kívánt objektum riasztó- vagy ellenőrzőjelzéseinek megkülönböztetését, a helyszínek azonosítását és a megfelelő beavatkozás elindítását. A hálózat központja egy speciális számítógépből és a szükséges kiegészítő berendezésekből áll. A központi vevőberendezés képes egyszerre több helyi riasztórendszer jeleit fogadni egy speciális szoftver segítségével, amely szelektálja, tárolja és ellenőrzi a szöveges adatokat. A program lehetőséget biztosít a beérkezett üzenetek dokumentálására, listázására. Ezen berendezés jelenleg kétszer nyolcezer kihelyezett riasztóberendezéssel képes kommunikálni, melyet négy Matáv ISDN vonal tesz lehetővé. Továbbá cégünk folyamatos fejlődése megkívánja, hogy bővítéseket eszközöljünk, mely pl.:kiterjed a szórt sprektumú rádióátjátszók telepítésére, melyeket azon rendszerek távfelügyeleténél alkalmazunk, ahol a telefonvonal kiépítése jelenleg még nem megoldott vagy nem lehetséges.

24 órás számítógépes távfelügyelet kivonuló akciócsoporttal

A távfelügyeleti központban a nap 24 órájában diszpécser szolgálatot működtetünk, amely ellátja a riasztós- és videós távfelügyeletet, melynek kiegészítése kétszer két fő gépkocsizó járőr. Riasztás esetén a diszpécserszolgálat azonnal értesíti az Ön által meghatározott személyeket, illetve amennyiben igény van rá, gépkocsizó járőrcsoportunk azonnal kivonul a helyszínre, ahol a szükséges intézkedéseket haladéktalanul megteszi.

Képek

   sentinel01.jpg (16230 bytes)
sentinel03.jpg (14373 bytes)

 

[ VISSZA ]